Manicure

Manicure is een behandeling van de handen maar vooral de nagels. Ook degene die deze handeling beroepsmatig uitvoert, wordt een manicure genoemd.

De huid wordt gekalmeerd en ontspannen door middel van warme handbaden en vochtregulerende lotions. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd en de nagel in een mooie vorm gevijld.

De dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd. De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriemolie.

Verzorging van:

  • Nagels
  • Nagelriemen
  • Handen

Deze behandeling kan goed gecombineerd worden met een paraffine handpakking.

Paraffine behandeling.

Is een intensieve handverzorging een echte winterbehandeling. In de herfst en de winter heeft de huid het zwaar te verduren. Wisselende temperaturen van de lucht (verwarming) zijn erg belastend voor de huid en in het bijzonder de handen.

De handen worden in een paraffinebadje gestopt waarin zich warme was bevindt, dit wordt een aantal keren herhaald daarna worden ze lekker ingepakt door de warmte openen zich de poriën en wordt de huid voelbaar en zichtbaar gereinigd, de verzorgende eigenschappen van paraffine maken de handen weer soepel en glad, zelfs een super droge huid wordt weer elastisch. Hierna kunnen uw nagels gelakt worden, met 100% natuurlijke nagellak van ZAO.