Dermatude Metatherapie

Huidveroudering

Vanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te veftonen, De huid wordt dunner, de doorbloeding verslechtert, de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine vermindert waardoor de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest. Door de afname van de talgklieren en talgproductre wordt de huid aanzienlijk droger. Eerst zien we rond de ogen nog charmante lachrimpeltles ontstaan, maar al snel worden dit diepere rimpels die blijvend zichtbaar zijn. Dit natuurlijke verouderingsproces gebeurt van binnenuit, maar wordt bovendien versneld door externe factoren, zoals overmatig UV-licht van zon(nebank), airconditioning, stress, invloed van vrije radicalen zoals luchtvervuiling, en genotsmiddelen zoals alcohol en roken.

Behandelmethodes

Al duizenden jaren willen mensen graag jong blijven, waarbij Cleopatra wellicht het meest tot de verbeelding spreekt . Onderzoek en ontwikkelingen in huidverjonging hebben met name de laatste decennia tot geheel nieuwe inzichten op het gebied van anti-aging geleid, waarbij de behandelmethodes ingedeeld kunnen worden in drie groepen:

Oppervlakte behandelingen

De huid wordt oppenvlakkig behandeld met crèmes, maskers, microdermabrasie, scrubs, peelings.

Diepgaande behandelingen

De huid wordt intensief behandeld met technieken die in de diepere huidlagen toegepast worden, zoals Meta Therapy, naaldrollers, meso therapie of micro needling.

Medische behandelingen

De huid wordt ingrijpend behandeld door medisch specialisten met bijvoorbeeld Botuline Toxide injecties, fillers, laser, oog- en facelift. Onderzoek heeft uitgewezen dat de overgrote meerderheid van de consumenten terughoudend staat tegenover ingrijpende medische behandelingen, maar wel méér resultaat wil dan oppervlakte behandelingen. Meta Therapy komt aan die wens tegemoet.

Meta Therapy

Het huidverouderingsproces kan aanzienlijk vertraagd worden en de  erouderingskenmerken kunnen zelfs zichtbaar verminderd worden. Op de eerste plaats moet het natuurlijke proces van de huid van binnenuit gestimuleerd en geactiveerd worden, zodat de huid zelf Dermatudeweer collageen en elastine aanmaakt en de doorbloeding verbetert. Daamaast moeten de tekorten aangevuld worden van buitenaf met actieve ingrediënten. Meta Therapy van Dermatude is de enige methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert. Meta Therapy staat voor Medical & Esthetic Tissue Activating Therapy. Natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

De Anti-Ageing Formule

Met Meta Therapy worden op een pijnloze manier onzichtbare microperperforaties in de huid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnenuit. Uw huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert, Wat uw huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt opnieuw geactiveerd en daarmee wordt op een puur natuurlijke manier de biologische klok terug gedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.